Kuntosalien vuorovaraus poistuu 7.3. alkaen

Kauppi kuntosali

Koronarajoitukset päättyvät Pirkanmaan alueella helmikuun lopussa.

SportUnin vuorovaraus kuntosaleille poistuu 7. maaliskuuta alkaen. Koronarajoitukset päättyvät Pirkanmaan alueella helmikuun lopussa, kun aluehallintovirasto luopuu ns. turvavälipykälästä. 7. maaliskuuta alkaen SportUnin kuntosalit ovat vapaasti käytettävissä liikuntakeskusten aukioloaikojen puitteissa. Tilakalenterista pääset näkemään ne ajat, jolloin kuntosali on varattuna muuhun toimintaan. 

Aluehallintovirasto muistuttaa, että korona ei ole ohi ja korostaa kansalaisten vastuuta hygieniaohjeiden noudattamisesta. Maltillisesti toimien mahdollistamme yhdessä paluuta kohti normaalia arkea.  

SportUnin ryhmäliikuntaan sekä sulkapallovuoroille vuorovaraus säilyy 

Kaikki ryhmäliikuntatunnit löydät SportUnin tarjontakalenterista, jonka kautta ryhmäliikuntatunneille myös ilmoittaudutaan. Ryhmäliikuntatunnit tulevat varattavaksi aina edellispäivän aamuna klo 7.00. Osa Kaupin keskuksen ryhmäliikuntatunneista striimataan SportUni Live Facebook-ryhmän kautta – tunneissa on maininta LS. Etäosallistuminen ei edellytä ilmoittautumista.  

Sulkapallovuorot tulevat tarjontakalenteriin aina torstai-aamuisin klo 8.45. Ilmoittaudu sulkapallovuoroille Tarjontakalenterista. Sulkapalloon voit varata kolme vuoroa viikossa.  

Noudatathan hygieniaohjeita SportUnin tiloissa 

  • Treenaa vain terveenä 
  • Huolehdi käsihygieniasta 
  • Käytä maskia muutoin paitsi liikuntasuorituksen aikana 
  • Puhdista käyttämäsi välineet