SportUnin kuntosaleille ja sulkapalloilemaan ajanvarauksella

Ajanvaraus alkaa torstaina 18.2. klo 8.45.

SportUnin liikuntakeskukset, Hervanta, Kauppi ja Keskusta, avataan rajoitetusti maanantaina 22.2.2021. Liikuntakeskuksiin pääsee kuntosaleille ja pelaamaan sulkapalloa vain ajanvarauksella.

Kuntosaleille varataan aika SportUnin tarjontakalenterista. Kuntosaleille on tarjolla 2 tunnin vuoroja, jonka aikana saavut keskukseen, teet harjoituksen ja poistut keskuksesta. Peseytyminen suositellaan tehtävän kotona ja saunat ovat kiinni. Kuntosalivuorot alkavat aina tasatunnein.

Sulkapallovuorot (1h) varataan myös tarjontakalenterista, niihin sisältyy tunnin peliaika palloilusaleissa. Sulkapallovuorot alkavat aina puolelta.

Seuraavan viikon ajat avautuvat varattaviksi torstaisin klo 8.45. Ensimmäiset ajat ovat varattavissa torstaina 18.2. klo 8.45 alkaen. Yksi henkilö voi varata kolme kuntosalivuoroa ja kolme sulkapallovuoroa viikossa.

Huomio! Keskustan Atalpan palloiluhalli on ylioppilaskirjoitusten käytössä ajalla 22.-26.2. ja 11.3-5.4. Näinä aikoina Atalpaan ei voi varata sulkapallovuoroja.

Kurssi-ilmoittautuminen käynnistyy

SportUni järjestää myös ulkoliikuntakursseja. Ilmoittautuminen kursseille on auki 22.2.-3.3.2021. Ryhmäliikuntatunnit sekä sisällä tapahtuvat kurssit ovat edelleen etäpalveluna. Palloilun vakiovuoroja tai avoimia vuoroja ei järjestetä.

Liikuntakeskuksissa noudatetaan tiukkoja korona-ohjeistuksia kaikkina aukioloaikoina ja tilat ovat auki vain valvotusti. Kunkin keskuksen päivitetyt aukioloajat löydät SportUnin tilakalenterista lähempänä avaamista.

Keskukset ovat avoinna seuraavasti

Hervanta

Ma-Pe 8-22
La-su 10-20

Kauppi

Ma-To 8-22
Pe 8-20
La-Su 10-18

Keskusta Atalpa

Ma-To 7-22
Pe 7-21
La 10-19
Su 12-19

Noudatathan hygieniaohjeita SportUnin liikuntakeskuksissa

  • Treenaa vain terveenä.
  • Käytä maskia, ainakin aula- ja pukutiloissa.
  • Huolehdi käsihygieniasta ja käytä käsidesiä.
  • Muista turvavälit.
  • Puhdista käyttämäsi välineet.