SportUnin liikuntakeskukset avataan rajoitetusti

SportUni avaa kaikki liikuntakeskuksensa, Kaupin, Hervannan ja Keskustan Atalpan, rajoitetusti maanantaina 22.2.2021.  

Liikuntakeskuksissa noudatetaan korona-ohjeistuksia kaikkina aukioloaikoina ja tilat ovat auki vain valvotustiKunkin keskuksen päivitetyt aukioloajat löydät SportUnin tilakalenterista lähempänä avaamista.  

SportUnin liikuntapalveluissa toteutetaan ns. hybridimallia, jossa toimintaa on sekä paikan päällä että etänä. SportUnin palveluista vain kuntosalitreeni sekä sulkapallon pelaaminen ovat mahdollisia avaamisen jälkeen keskuksissamme. SportUni järjestää myös ulkoliikuntakursseja. Sen sijaan ryhmäliikuntatunnit sekä sisällä tapahtuvat kurssit ovat edelleen etäpalveluna. Palloilun vakiovuoroja tai avoimia vuoroja ei järjestetä.  

Kuntosaleille tullaan varaamaan aika SportUnin tarjontakalenterista. Tarjolla on kahden tunnin vuoroja, jonka aikana saavut keskukseen, teet harjoituksen ja poistut keskuksesta. Sulkapallovuorot varataan normaaliin tapaan myös tarjontakalenterista. 

Tiedotamme ja ohjeistamme asioista vielä viikolla 7 ennen keskusten avaamista.  

Noudatathan hygieniaohjeita SportUnin liikuntakeskuksissa 

  • Treenaa vain terveenä. 
  • Käytä maskia, ainakin aula- ja pukutiloissa.  
  • Huolehdi käsihygieniasta ja käytä käsidesiä. 
  • Muista turvavälit 
  • Puhdista käyttämäsi välineet 

Vakaa koronatilanne ja kokonaisterveyden tukeminen mahdollistavat SportUnin liikuntakeskusten hyvin rajoitetun avaamisen ja valvotun käytön. SportUnin valvottujen palveluiden myötä ohjatun liikunnan mahdollistamisella ja ulkoliikunnan tukemisella tuetaan korkeakouluyhteisön opiskelijoiden ja henkilöstön jaksamista. Pandemiaryhmä korostaa, että liikuntatilojen ohjeiden mukainen käyttö ja rajoitusten ehdoton noudattaminen mahdollistavat tilojen pitämisen auki jatkossakin.