Syksyn ryhmäliikunta-aikataulu julkaistu – kausi alkaa 29.8.

Uusi ryhmäliikuntakausi alkaa

SportUnin syksyn ryhmäliikunnan lukujärjestys on nyt julkaistu. Tunteja on jokaisessa SportUnin liikuntakeskuksessa ja tarjonta on kattava. Syyskausi starttaa maanantaina 29.8. ja päättyy ennen joulua 11.12.

– Ryhmäliikuntatunteja on tarjolla jokaiseen makuun; aerobista, tanssillista, lihaskuntoa ja kehonhuoltoa. Syksyn uutuustunteja ovat Core, FitBox, Hathajooga, Slow Flow jooga ja Yin jooga. Toiveiden perusteella joogatarjontaa on lisätty ja jokaisesta keskuksesta löytyykin nyt kaksi viikkotuntia joogaa, kertoo SportUnin ryhmäliikunnasta vastaava Sini Niskala.

– Tuntitarjonta painottuu iltapäiviin ja iltoihin, jolloin niille on eniten kysyntää, mutta myös aamu-/aamupäivätreenaajille löytyy jokaisesta keskuksesta jokin vaihtoehto, Niskala jatkaa.

Tutustu ryhmäliikuntatarjontaan tarjontakalenterissa ja tule rohkeasti mukaan. Eri tunteja pääset kokeilemaan maksutta avointen ovien viikolla 29.8.-4.9. opiskelijakortilla, -todistuksella tai henkilökuntakortilla.

Kaikille tunneille ilmoittaudutaan

Ryhmäliikuntatunneille ilmoittaudutaan tarjontakalenterin kautta. Voit ilmoittautua tunnille edellisenä päivänä klo 7 alkaen aina tunnin alkamisajankohtaan asti. Voit ilmoittautua niin monelle tunnille kuin haluat.

Ryhmäliikuntatunneille tekemäsi ilmoittautumiset tulevat näkyviin SportUnin omalle sivuillesi. Oman sivun kautta voit myös peruuttaa osallistumisesi.

Muistathan aina peruuttaa tunnin, jos et pääsekään osallistumaan. Jos tunnilla on sisältömuutoksia, tai se perutaan, tulee siitä ilmoitus sähköpostiisi.

Osa Kaupin keskuksen tunneista livestriimataan ja ne näkyvät Tarjontakalenterin kautta. Lue lisää!