Varalan Urheiluopisto ja SportUni tarjoavat liikuntaneuvontaa korkeakouluyhteisön jäsenille - ilmoittautuminen 15.8.-18.8.

Varalan liikuntaneuvontaa

Tampereen korkeakoululiikunta SportUni ja Varalan Urheiluopisto tarjoavat maksutonta henkilökohtaista liikuntaneuvontaa Tampereen ammattikorkeakoulun ja Tampereen yliopiston opiskelijoille ja henkilökunnalle. 

Liikuntaneuvonnan tarkoituksena on auttaa asiakasta löytämään juuri hänelle sopiva tapa liikkua. Jos sinulla ei ole terveydellisiä esteitä liikuntaharrastuksen aloittamiselle, mutta henkilökohtainen opastus olisi tarpeen, liikuntaneuvonta on sopiva vaihtoehto. Liikuntaneuvonta on suunnattu erityisesti niille korkeakoulujen opiskelijoille ja henkilökunnalle, jotka ovat motivoituneita löytämään liikunnallisemman elämäntavan, mutta tarvitsevat henkilökohtaista apua alkuun. 

Henkilökohtainen liikuntaneuvonta sisältää alkukartoituksen, liikuntakertoja/ravitsemusohjausta/muuta hyvinvointineuvontaa, liikkumissuunnitelman ja sen läpikäymisen. Yhteensä tapaamiskertoja on neljä. Henkilökohtaisen liikuntaneuvonnan toteuttavat Varalan liikunnanohjauksen perustutkinto-opiskelijat liikuntaneuvonnan opintojaksollaan.  

Ilmoittautuminen Lyyti-järjestelmän kautta alkaa 15.8.2023 klo 9.00 ja päättyy 18.8.2023 klo 23.59. Paikkoja on tarjolla rajoitetusti.  

Sitovat ilmoittautumiset tästä linkistä.  

Liikuntaneuvonta alkaa 24.8. klo 13.00 tapaamisella Varalan Urheiluopistolla. 

Varalan ja SportUnin yhteistyö on osa oppilaitoksen työelämäyhteistyötä. SportUnin liikuntamaksua ei vaadita.