Liikuntaneuvonta

Liikuntaneuvonnan tarkoituksena on auttaa SportUni-korkeakoulujen opiskelijoita sekä henkilökuntaa löytämään oma tapa liikkua. Jos sinulla ei ole terveydellisiä esteitä liikuntaharrastuksen aloittamiselle, mutta henkilökohtainen opastus olisi tarpeen, liikuntaneuvonta on sopiva vaihtoehto.

Mitä liikuntaneuvonta sisältää?

Liikuntaneuvonta sisältää yhden henkilökohtaisen tapaamisen SportUnin liikuntaneuvojan kanssa joko etänä tai kasvotusten. Tapaamisessa liikuntaneuvoja kertoo sinulle erilaisista liikuntamahdollisuuksista sekä miettii kanssasi, mikä olisi juuri sinulle sopiva tapa käynnistää liikuntaharrastus.

Missä liikuntaneuvontaa on tarjolla?

Liikuntaneuvonta-aika on mahdollista järjestää kaikilla kolmella kampuksella tai etänä videopalaverina. Etäliikuntaneuvonta toteutetaan joko Teamsin tai Zoomin kautta, johon liikuntaneuvoja lähettää sinulle kokouskutsun sähköpostilla.

Miten varaan ajan?

Varaa tapaaminen suoraan haluamasi kampuksen liikuntaneuvojalta. Liikuntaneuvontaan varattava aika on 30 minuuttia.

Miten valmistaudun liikuntaneuvontaan?

Voit miettiä alustavasti omia toiveita ja tavoitteita, mistä haluat keskustella ja mihin kaipaisit vinkkejä. Oli ne sitten meidän palveluihin liittyviä, kuntosaliohjelman tekemiseen liittyviä tai vaikka yleisesti arjen hallintaan liittyviä juttuja.

Maksaako liikuntaneuvonta?

Liikuntaneuvonta on maksuton palvelu. Sinun ei tarvitse olla SportUnin asiakas (liikuntamaksua ei tarvitse olla maksettuna), mutta sinun tulee olla opiskelija tai henkilökunnan jäsen SportUni -korkeakoulussa (TAU tai TAMK).