Liikuntaneuvonta

liikuntaneuvonta

Liikuntaneuvonnan tarkoituksena on auttaa asiakasta löytämään juuri hänelle sopiva tapa liikkua. Jos sinulla ei ole terveydellisiä esteitä liikuntaharrastuksen aloittamiselle, mutta henkilökohtainen opastus olisi tarpeen, liikuntaneuvonta on sopiva vaihtoehto.
Liikuntaneuvonta on suunnattu erityisesti niille korkeakoulujen opiskelijoille ja henkilökunnalle, jotka ovat motivoituneita löytämään liikunnallisemman elämäntavan, mutta tarvitsevat henkilökohtaista apua alkuun.

Mitä liikuntaneuvonta sisältää?

Liikuntaneuvonta sisältää henkilökohtaisen tapaamisen SportUnin liikuntaneuvojan kanssa joko etänä tai kasvotusten. Tapaamisessa liikuntaneuvoja kertoo sinulle erilaisista liikuntamahdollisuuksista sekä miettii kanssasi, mikä olisi juuri sinulle sopiva tapa käynnistää liikuntaharrastus.

Missä liikuntaneuvontaa on tarjolla?

Liikuntaneuvonta-aika on mahdollista järjestää Hervannan, Kaupin tai Keskustan liikuntakeskuksella tai etänä videopalaverina. Etäliikuntaneuvonta toteutetaan joko Teamsin tai Zoomin kautta. Liikuntaneuvoja lähettää sinulle kokouskutsun sähköpostilla.

Miten varaan ajan?

Varaa tapaamiseen aika haluamallesi kampukselle tarjontakalenterin kautta kohdasta yksilöpalvelut. Liikuntaneuvontaan varattava aika on 45 minuuttia. Mikäli tarjontakalenterista ei löydy sopivaa aikaa sinulle, otathan yhteyttä liikuntaneuvojaan (Oona, Janette, Lotta).

Miten valmistaudun liikuntaneuvontaan?

Varauksen jälkeen saat sähköpostiisi taustatietolomakkeen, jonka täytät ennen tapaamista. Voit myös miettiä alustavasti omia toiveita ja tavoitteita, mistä haluat keskustella ja mihin kaipaisit vinkkejä; oli ne sitten SportUnin palveluihin liittyviä, kuntosaliohjelman tekemiseen liittyviä tai vaikka yleisesti arjen hallintaan liittyviä juttuja.

Maksaako liikuntaneuvonta?

Liikuntaneuvonta on maksuton palvelu. Sinun ei tarvitse olla SportUnin asiakas (liikuntamaksua ei tarvitse olla maksettuna), mutta sinun tulee olla Tampereen korkeakouluyhteisön jäsen; opiskelija tai henkilökuntaa TAU/TAMK.

Katso video liikuntaneuvonnasta: