SportUnin kevätkausi käynnistyy tammikuussa

SportUnin kevätkauden tarjonta starttaa heti tammikuussa. 

Mikäli olet maksanut liikuntamaksun syksyllä suoraan koko lukuvuodeksi, on liikuntapalveluiden käyttöoikeus voimassa 31.7.2020 asti (tai kunnes valmistut tai työsuhteesi päättyy) ja voit jatkaa palveluiden käyttöä uuden vuoden jälkeen normaalisti. Liikuntamaksun voi suorittaa erikseen myös pelkästään kevätkaudelle, jolloin oikeus on voimassa samoin heinäkuun loppuun asti. Kevätkauden hinta opiskelijoille on 49 euroa ja henkilökunnalle 55 euroa. Edelleen palveluiden käyttö on mahdollista myös 6 euron kertamaksulla. Tampereen yliopiston opiskelijat ja henkilökunta maksavat liikuntamaksun yliopistolle ja TAMKin opiskelijat ja henkilökunta ammattikorkeakoululle. Lue lisää! 

Liikuntakurssit – ilmoittautuminen alkaa 7.1. kello 9
Keväälle on suunniteltu jälleen 30 erilaista liikuntakurssia, joille SportUnin asiakkaat voivat ilmoittautua. Kursseissa on SportUnin liikuntamaksun lisäksi erillisenä osallistumismaksu. Tutustu tarjontaan jo etukäteen nettisivuilla, ja ole valmiina ilmoittautumaan ja varaamaan paikkasi 7.1. kello 9 lähtien. Suosituimmat kurssit täyttyvät nopeasti!  

Ryhmäliikunta – kausi 7.1.-29.4.
Ryhmäliikuntakausi käynnistyy 7.1. ja jatkuu aina vappuun asti. Tarjontaa on hieman päivitetty, vaikka suurimmaksi osaksi aikataulu on sama kuin syksyllä. Ryhmäliikuntatunneille ei tarvitse ilmoittautua etukäteen, mutta osalle tunneista rajoitetusta välineistöstä johtuen tulee noutaa osallistumispoletti vastaanotosta ennen tuntia. Varmistathan poletin palauttamisen ohjaajalle ennen tunnin alkua. 

Palloilu – kausi 6.1.-3.5.
Kevään palloilukausi pyörähtää käyntiin aukioloaikojen puitteissa heti loppiaisena 6.1. Vuorot jatkuvat syksyltä, tarkista kaikille SportUnin asiakkaille avoimet lajivuorot Tarjontakalenterista. Erilliset varatut vakiovuorot voit tarkistaa Tilakalenterista. Ota yhteyttä vuoron varanneeseen tahoon kysyäksesi pääsystä mukaan vuorolle.

Kuntosalit – avoinna aukioloaikojen puitteissa
SportUnin kampusten kuntosalit ovat avoinna aukioloaikojen puitteissa heti 2.1. lähtien. Tutustu aukioloaikoihin tarkemmin Tilakalenterissa tai Aukioloaikasivulta.

Tutustuthan tarjonnassamme myös muihin lajeihin sekä yksilö- ja ryhmäpalveluihin.

Alkukauden tapahtumia

Tammikuussa kauden avajaisten kunniaksi SportUnissa on AVOIMET OVET 7.-12.1.2020, jolloin palveluiden käyttö on avointa ja ilmaista koko korkeakouluyhteisön jäsenille. Todistathan oikeutesi opiskelija- tai henkilöstökortilla asiakaspalvelupisteellä.

15.1.2020 järjestetään ilmalentisturnaustapahtuma Hervannan kampuksella. Kerää joukkue ja ilmoittaudu etukäteen 8.1. mennessä. Lue tapahtumasta lisää sekä ilmoittautumisohjeet.