Uudet kävijämäärärajoitukset keskuksiimme - ensi viikon vuorot varattavissa 6.3. alkaen.

Kuntosali- ja sulkapallovuoroihin uusia rajoituksia 8.3.2021 alkaen.

Teemme uusia rajauksia keskustemme kävijämääriin maanantaista 8.3. alkaen. Liikuntakeskuksissamme voi olla yhtäaikaisesti maksimissaan kymmenen asiakasta. Kuntosaleilla saa yhtäaikaisesti olla kahdeksan henkilöä ja lisäksi sulkapalloa pelaamassa kaksi henkilöä. Atalpassa ei ole ylioppilaskirjoitusten vuoksi tarjolla sulkapallovuoroja lainkaan, joten siellä kuntosaleilla saa olla yhtäaikaisesti maksimissaan kymmenen henkilöä. Ryhmäliikuntatunnit sekä sisällä tapahtuvat kurssit toteutetaan edelleen etänä. 

Kuntosaleille varataan edelleen aika SportUnin tarjontakalenterista. Tarjolla on kahden tunnin vuoroja, jonka aikana saavut keskukseen, teet harjoituksen ja poistut keskuksesta. Myös sulkapallovuorot varataan normaaliin tapaan tarjontakalenterista. Vain kaksinpeli on sallittua. Ensi viikon (8.-14.3.) vuorot tulevat varattaviksi lauantaina 6.3.  klo 8.45 alkaen.

Kaupissa suksien ulosvuokraaminen lopetetaan, mutta palautus on edelleen mahdollista.

Pahoittelemme muutoksista aiheutuvaa harmia. Pyrimme omalta osaltamme edelleen mahdollistamaan turvallisen liikkumisen keskuksissamme.