SportUni avaa kuntosalit, sulkapallon ja kiipeilyn - ryhmäliikuntaa etänä

Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto on jatkanut asiakas- ja yleisötilojen sulkua sisätiloissa Pirkanmaalla ajalla 8.1.2022-21.1.2022. Aluehallintovirasto katsoi, että päätös on välttämätön Pirkanmaan tämänhetkisessä koronaepidemiatilanteessa. Päätös perustuu tartuntatautilain 58g-pykälään. Sulkupäätös ei kuitenkaan koske vähäisen riskin yksilöliikuntatoimintoja, kuten kuntosaliharjoittelua ja sulkapalloa. 

SportUnin liikuntakeskuksissa voi 8.1.2022 alkaen käydä kuntosaleilla, pelata sulkapalloa ja kiipeillä. Kaikkiin toimintoihin varataan vuoro SportUnin tarjontakalenterin kautta. Vuorovarauksella pystymme takamaan turvallisen harjoitteluympäristön, jossa turvavälit on mahdollista säilyttää. Uudet vuorot tulevat varattavaksi seuraavalle viikolle jokaisen viikon torstaina klo 8.45. Lauantaina 8.1. ja sunnuntaina 9.1. kuntosaleille voi tulla ilman varausta, työntekijämme valvovat tilojen henkilömääriä. Viikon 2 kuntosalivuorot tulevat poikkeuksellisesti varattaviksi maanantaina 10.1. 

Ryhmäliikuntaa etänä 

Tämän lisäksi kevään ryhmäliikuntatarjonta muuttuu sulun ajaksi etätunneiksi. Ryhmäliikuntatunnit lähetetään Zoomin kautta ja niille pääsee osallistumaan liittymällä SportUni Live Facebook-ryhmään. Ryhmään voivat liittyä kaikki liikuntamaksun maksaneet. Etäryhmäliikuntatuntien aikataulun löydät SportUnin tarjontakalenterista kohdasta Muut sijainnit. Etätunneille ei tarvitse ilmoittautua. 

Myös Yogobe liikunta- ja joogapalvelu kuuluu veloituksetta SportUnin liikuntamaksuun. Poikkeusaikana voit tehdä myös SportUnin etätreenejä, jotka löydät tallenteina Panopto-videopalvelusta.  

SportUnin kevään kurssit julkaistaan myöhemmin, seuraa uutisointiamme.  

Noudata SportUnin tiloissa hygieniaohjeita:  

  • treenaa vain terveenä 
  • säilytä turvavälit – vältä lähikontakteja 
  • huolehdi hyvästä käsihygieniasta 
  • käytä maskia muutoin paitsi liikuntasuorituksen aikana 
  • puhdista käyttämäsi välineet 

Muutoksia SportUni keskustan sisäänpääsyssä 

SportUni keskustan ulko-ovi on tästä eteenpäin aina lukittuna. Liikuntatiloihin pääset jatkossa kulkemaan opiskelija- tai henkilökuntakortilla.  

  • Liikuntamaksun maksanut TAU Keskustakampus opiskelija/hlökunta: kortti toimii automaattisesti.  
  • Liikuntamaksun maksanut TAU Hervanta opiskelija/hlökunta: jos kortti ei toimi ovella, käy aktivoimassa se TAU Keskustakampuksen Päätalon infopisteessä.  
  • Liikuntamaksun maksanut TAMK opiskelija/hlökunta: käy aktivoimassa korttisi TAU Keskustakampuksen Päätalon infopisteessä. Tämän jälkeen kulkuoikeus Atalpaan lisätään kortillesi SportUni Keskustan asiakaspalvelupisteessä. 

Asiakaspalvelun aukioloaikoina (ma-to 9.00-22.00, pe 9.00-21.00, la-su 10.00-19.00) sisään pääsee myös ilman kulkukorttia. Asiakaspalvelija avaa oven.