Tärkeitä muistutuksia sulkapallovarauskäytännöistä

Sulkapallovuorot ovat olleet SportUnin asiakkaille maksuttomia 1.1.2019 lähtien ja ovat nykyään todella suosittuja.

Muutama muistutus sulkapallovarauskäytännöistä, jotta eivät vallan pääse unohtumaan ja kaikilla olisi tasapuolinen mahdollisuus vuoroihin:

  • SportUnin asiakkaille vuorot ovat maksuttomia, mutta ulkopuoliset käyttäjät maksavat AINA kertamaksun, 6€, tullessaan pelaamaan. Maksun voi maksaa asiakaspalveluun kortilla, käteisellä tai ePassilla.
  • SportUnin asiakas saa tuoda YHDEN ulkopuolisen pelikaverin sulkapalloon.
  • Varauksia voi tehdä maksimissaan kolme tunnin varausta viikossa omilla tuni-tunnuksilla kaikille kolmelle kampukselle.
  • Varauksia EI TEHDÄ VARMUUDEN VUOKSI, eli jos et pääse omalle vuorolle, muistathan peruuttaa sen vuorokautta ennen vuoron alkua Omasivun kautta, jotta vuoro vapautuu muiden käyttöön. Jos este tulee alle vuorokauden sisään, ilmoita siitä kyseisen liikuntakeskuksen asiakaspalveluun.
  • Seuraavan viikon varaukset tulevat varattaviksi torstaisin klo 9.00.
  • Jokainen huolehtii kentän pystytyksen ja purun omatoimisesti sekä laittaa välineet vuoron jälkeen SIISTISTI takaisin omille paikoilleen.
  • Jos ei ole omia pelivälineitä mukana, jokaiselta kampukselta saa ostettua/vuokrattua mailat ja pallon.

Ikävän usein tämän syksyn aikana on esteen sattuessa jätetty oma vuoro peruuttamatta, jolloin vuoro ei ole vapautunut varattavaksi muille. Tämän vuoksi tulemme tekemään tehovalvontaa käyttämättömien varausten suhteen ja tarvittaessa muutamme toimenpiteitä peruuttamattomien ja käyttämättömien vuorojen varalle.

Haluamme, että kaikilla SportUnin asiakkailla on yhtäläinen mahdollisuus suosittuihin sulkapallovuoroihin!

Kiitos jo etukäteen yhteistyöstä ja mukavia pelihetkiä sulkapallon parissa!

Terveisin SportUnin väki