Ulkoryhmäliikunnat starttaavat Hervannan ja keskustan kampuksilla

SportUni kesäjumppaa

SportUni aloittaa ulkoryhmäliikuntatunnit maanantaina 17.5. Hervannan ja keskustan kampuksilla sekä beach volley vuorot keskiviikkona 12.5. Hervannassa. Ulkoryhmäliikuntatuntien kävijämäärää on rajoitettu käytetyn tilan mukaan.

Kaikille ulkoryhmäliikuntatunneille ilmoittaudutaan SportUnin tarjontakalenterin kautta. Ilmoittautuminen avautuu aina joka päivä aamulla klo 6. Peruthan ilmoittautumisen, jos et pääse osallistumaan.

Tunneille osallistujilla tulee olla liikuntamaksu maksettuna. Osallistua voi myös kertamaksulla (6 €). Kertamaksu käydään maksamassa ennen tunnin alkua liikuntakeskuksen vastaanottoon.

Hervannassa jumpat järjestetään ulkokuntosalin viereisellä nurmikentällä (etunurtsi) Tietotalon edessä. Keskustan kampuksella jumpat pidetään ulkokuntosalin viereisellä nurmella tai E-siiven päädyssä (katos/nurmi). Ulkotunneille voit saapua suoraan liikuntapaikalle. Mikäli tunnille noudetaan väline liikuntakeskuksesta, on se mainittu tuntikuvauksessa.  Vältäthän turhaa asiointia keskuksessa.

Ulkoryhmäliikuntaan tarvitset mukaan oman maton, pyyhkeen ja vesipullon. Myös päähine voi olla paikallaan auringonpaisteella.

Pieni sade ei haittaa ulkojumppaa, mutta kovalla sateella tai ukkosella tunti perutaan. Tunnin peruuntumisesta lähtee sähköpostiviesti tunnille ilmoittautuneille.

Ulkoryhmäliikunnan lisäksi SportUnin kesätarjonnassa on ryhmäliikuntaa etänä. Etätunnit näet myös tarjontakalenterista – niissä ei ole merkintää paikasta.

Beach volley vuorot varataan SportUnin tarjontakalenterista kohdasta Ulkopalloilu. Vuorolle max. 12 osallistujaa. Oma pallo tarvitaan mukaan.

Noudatathan hygieniaohjeita ulkoryhmäliikunnassa

  • Treenaa vain terveenä
  • Huolehdi käsihygieniasta
  • Muista turvavälit
  • Tuo oma matto ja pyyhe