BLOGI: Liikuntamessuilla lajijaostotoiminta tutuksi

Turvoke ja Akateeminen Mahti järjestivät Liikuntamessut ke 25.9. Hervannassa, Tamppi Areenalla ja to 26.9. Keskustassa, Atalpassa. Ne ovat jo tuttu näky aikaisemmilta vuosilta Tamppi Areenalla, mutta tänä vuonna ne laajennettiin myös Keskustaan. SportUni oli yhteistyössä mukana järjestämässä jokavuotista tapahtumaa.

Toistakymmentä lajijaostoa sekä yhteistyökumppania pääsivät esittelemään toimintaansa ständeillä tarjoten erilaisia toiminnallisia tehtäviä. Mm. salibandyjaosto Soittorasia haastoi kävijöitä tekemään maaleja, Mahti joukkuevoimistelu pisti testaamaan erilaisia joukkuevoimisteluliikkeitä, Tampereen Yliopiston Taekwon-Do seura otti toinen toistaan hienompia potkuja vastaan, Herwannan Hauiskääntö haastoi voimailussa ja Tamkin Hyvinvointiklinikka teki paikan päällä kehonkoostumusmittauksia.

Messuilla oli molempina päivinä mahdollista huollattaa myös pyörä, joka toteutettiin yhteistyössä Pyörähuolto M&M kanssa. Huolto järjestettiin samalla viikolla myös Tamkilla.

Hervannassa oli kova kuhina koko tapahtuman ajan, noin 300 kävijää yhteensä. Fuksit olivat aktiivisesti mukana keräämässä fuksipisteitä. Keskustassa oli hieman rauhallisempaa, noin 100 kävijää, saattoi uutuuttaan jäädä monelta huomaamatta. Ensi vuonna kuitenkin uusiksi! 😊

Jos missasit messut ja olisit silti kiinnostunut lajijaostotoiminnasta, löydät lisätietoja seurojen nettisivuilta www.turvoke.fiwww.akateeminenmahti.fi tai SportUnin sivuilta https://sites.tuni.fi/sportuni/seurat/

Kiitos Turvokeelle ja Mahdille messujen järjestämisestä!

Kiitos myös kaikille kävijöille!  

 

Messuterveisin,

Anna / SportUni Hervanta