SportUni kasvattaa kuntosalien kävijämääriä

SportUni purkaa kävijämäärärajoituksia hallitusti. Edelleen kaikkiin toimintoihin ilmoittaudutaan SportUnin varausjärjestelmän Tarjontakalenterin kautta. Noudatathan edelleen SportUnin keskuksissa hyviä hygieniakäytäntöjä ja pidät turvavälin muihin asiakkaisiin.

Ensi viikosta alkaen, 7. kesäkuuta, kuntosalien kävijämäärät nousevat kullakin salilla noin puolella. Hervannassa laajennusosan kuntosalilla kävijämäärä nousee 20:een ja palloiluhallin kuntosalilla 10:een. Kaupin kuntosalille otetaan maksimissaan 20 asiakasta kerralla. Atalpan kuntosalien kävijämäärä on yhteensä maksimissaan 20 asiakasta.

Yksi asiakas voi varata tästä eteenpäin neljä vuoroa viikossa.

Kaupissa kiipeilyseinä avataan käyttöön. Varaa vuoro itsellesi Kaupin kuntosalivuoroista, kun haluat tulla kiipeilemään. Varmistaja ei tarvitse vuorovarausta.

Hervannan biljardipöytä avataan käyttöön. Biljardivuorovarauksella voit pelata biljardia tai käyttää samassa tilassa olevaa kiipeilyseinää.

Sulkapallovuorot avataan kaikki varattavaksi ja nelinpeli on jälleen sallittua.

SportUnin liikuntakeskusten ryhmäliikuntasalit voi myös varata pienryhmien (max. 6 henkeä) käyttöön. Löydät vapaat ajat Tarjontakalenterista kohdasta Muut.

Huomioithan, että valintakokeet vaikuttavat edelleen kullakin kampuksella SportUnin tilojen aukioloaikoihin. Valintakokeet päättyvät Kaupissa 9.6., Hervannassa 14.6. ja keskustassa 16.6.

Treenataan turvallisesti!