Uusi, huikea ryhmäliikuntakausi starttaa 30.8.

Ryhmäliikuntaa Kaupissa

SportUnin ryhmäliikunnan syyskausi alkaa maanantaina 30.8. Ryhmäliikuntatunteja järjestetään joka viikonpäivä; sisällä ryhmäliikuntasaleissa, ulkona sekä etänä striimin kautta. Tunteja pidetään kaikissa liikuntakeskuksissamme. Osallistujamääriä on rajattu niin että turvavälit on mahdollista säilyttää.

SportUnin ryhmäliikuntatarjonta on huikea. Tarjolla on niin sykkeen nostoa, punttijumppaa kuin erilaisia tanssejakin. Tarjonnasta löytyy useampi tunti, josta on hyvä aloittaa liikuntaharrastus (merkitty *).

– Tänä syksynä valikoimiin palaavat paljon toivotut aerobic- ja step-tunnit. Steppiä löytyy myös Zumba®Stepin ja Intervallistepin muodossa. Joogaa on toivottu paljon ja sitä löytyykin nyt tarjonnasta aiempaa monipuolisemmin. Myös vanha kunnon circuit -treeni palaa valikoimiin ja on täydellinen tunti niin aloittelevalle liikkujalle kuin kunnon tehotreeniä kaipaavalle, sillä kaikki liikkeet tehdään omaan tahtiin ja niitä voi helposti soveltaa. Etäliikkujia palvelemme striimaamalla valtaosan Kaupin keskuksen lähitunneista, joten jumppaamaan pääsee halutessaan myös kotoa käsin, kertoo SportUnin ryhmäliikunnastavastaava Sini Niskala.

Ryhmäliikuntatunnit löydät tarjontakalenterista ja lisäksi tulostettavina pdf-lukujärjestyksinä nettisivuiltamme.

Ilmoittaudu lähitunneille

Saleissa ja ulkona oleville ryhmäliikuntatunneille ilmoittaudutaan SportUnin tarjontakalenterin kautta. Ilmoittautuminen tapahtuu päivittäin ja aukeaa aamuisin klo 6:00. Ilmoittautuminen on auki tunnin alkuun asti. Tunti tulee perua Omasivun kautta, mikäli tunnille ei pääse.
Jokainen ryhmäliikuntatunti aloitetaan aikataulun mukaisesti ja lopetetaan 5-10 minuuttia ennen tunnin loppua jättäen aikaa välineiden puhdistukselle ja siirtymäaikaa seuraavalle tunnille.

Ryhmäliikunnan hygieniaohjeet

  • Treenaa vain terveenä
  • Huolehdi käsihygieniasta
  • Pidä turvavälit
  • Käytä maskia muutoin paitsi liikuntasuorituksen aikana
  • Käytä pyyhettä maton suojana, tai tuo oma matto
  • Puhdista käyttämäsi välineet
  • Mene saliin vasta kun edelliset ovat poistuneet

SportUni Live ja Yogobe

Livestriimaamme osan Kaupin keskuksen lähitunneista, jolloin tunnille voi osallistua joko paikan päällä tai etänä. SportUni Live striimi (LS) tunneille pääset mukaan liittymällä SportUni Live Facebook-ryhmään. Ryhmään hyväksytään liikuntamaksun maksaneet.

Muista maksaa uuden kauden liikuntamaksu, niin pääset mukaan uudelle kaudelle! Liikuntamaksun maksaneet saavat halutessaan myös jooga- ja liikuntapalvelu Yogoben käyttöönsä maksutta.

Tervetuloa mukaan!