Etäliikunta

SportUnin etätreenit

SportUnin etätreenit löytyvät Tampereen korkeakouluyhteisön Panopto-videopalvelusta. Palvelusta löydät erilaisia tallennettuja  etätreenejä, joita voit tehdä juuri siihen aikaan kun sinulle sopii ja missä ikinä oletkin. Treenit on tekstitetty englanniksi, tekstitykset saat päälle/pois klikkaamalla CC.

Pääset kirjautumaan Panopton SportUni kansioon omilla tuni-tunnuksillasi.

SportUni LIVE

SportUni LIVE on suljettu Facebook-ryhmä, jossa järjestämme live-ryhmäliikuntatunteja. Tuntitarjonta on pitkälti samantapaista kuin SportUnin saleilla. SportUni LIVE ryhmään voivat liittyä liikuntamaksun maksaneet. Livestriimattujen tuntien aikataulut löydät tarjontakalenteristamme kohdasta ”muut sijainnit”.

UKK livestriimatut tunnit.

Liity mukaan SportUni LIVE -ryhmään. 

 

Etäliikuntaneuvonta

Liikuntaneuvonnan tarkoituksena on auttaa Tampereen korkeakoulujen opiskelijoita sekä henkilökuntaa löytämään oma tapa liikkua. Jos sinulla ei ole terveydellisiä esteitä liikuntaharrastuksen aloittamiselle, mutta henkilökohtainen opastus olisi tarpeen, liikuntaneuvonta on sopiva vaihtoehto.

Liikuntaneuvontaa toteutetaan myös etänä esimerkiksi Teamsin tai Zoomin välityksellä. Varaa aika suoraan liikuntaneuvojalta. Liikuntaneuvontaan varattava aika on 30 minuuttia.

Yogobe

Jos olet maksanut SportUnin liikuntamaksun, pääset myös maksutta käyttämään jooga- ja liikuntapalvelu Yogobea.