Etäliikunta

SportUnin etätreenit

SportUnin etätreenit löytyvät Tampereen korkeakouluyhteisön Panopto-videopalvelusta. Palvelusta löydät erilaisia tallennettuja  etätreenejä, joita voit tehdä juuri siihen aikaan kun sinulle sopii ja missä ikinä oletkin. Treenit on tekstitetty englanniksi, tekstitykset saat päälle/pois klikkaamalla CC.

Pääset kirjautumaan Panopton SportUni kansioon omilla tuni-tunnuksillasi.

SportUni LIVE

Ryhmäliikunnan etätunteihin pääset osallistumaan SportUni Live -ryhmään liittymällä.

Osa Kaupin keskuksen ryhmäliikuntatunneista livestriimataan, joten tunneille voi osallistua joko paikan päällä tai etänä. Livestriimattavat tunnit on merkitty tunnuksella ”LS” ja ne löytyvät tarjontakalenterista Kaupin keskuksen alta. Ilmoittaudu LS-merkitylle tunnille vain jos tulet paikan päälle. Etänä pääset osallistumaan liittymällä Facebookin SportUni Live -ryhmään.

UKK livestriimatut tunnit.

Liity mukaan SportUni LIVE -ryhmään. 

 

Etäliikuntaneuvonta

Liikuntaneuvonnan tarkoituksena on auttaa Tampereen korkeakoulujen opiskelijoita sekä henkilökuntaa löytämään oma tapa liikkua. Jos sinulla ei ole terveydellisiä esteitä liikuntaharrastuksen aloittamiselle, mutta henkilökohtainen opastus olisi tarpeen, liikuntaneuvonta on sopiva vaihtoehto.

Liikuntaneuvontaa toteutetaan myös etänä esimerkiksi Teamsin tai Zoomin välityksellä. Varaa aika tarjontakalenterin kautta kohdasta yksilöpalvelut tai suoraan liikuntaneuvojalta. Liikuntaneuvontaan varattava aika on 45 minuuttia.

Yogobe

Jos olet maksanut SportUnin liikuntamaksun, pääset myös maksutta käyttämään jooga- ja liikuntapalvelu Yogobea.