SportUnilla monipuoliset PT-palvelut - tule PT päivystykseen!

Mies kuntosalilla PT:n kanssa

Oletko palaamassa liikunnan pariin pitkän tauon jälkeen? Tai kiinnostaisiko aloittaa jokin ihan uusi laji? Houkutteleeko sohva enemmän kuin sali ja kaipaisit takamukselle potkijaa? Toistatko salilla samoja sarjoja samoilla painoilla vuodesta toiseen? Onko sinulla jokin liikuntaan tai hyvinvointiin liittyvä tavoite, jonka haluaisit saavuttaa?

SportUnin Personal Training -palvelut on tarkoitettu kaikille SportUnin liikuntamaksun maksaneille, jotka kaipaavat henkilökohtaista ohjausta ja kannustusta esim. liikkumisen aloittamisessa tai aikatauluttamisessa, treeniohjelman koostamisessa, tekniikoiden hiomisessa, tietyn tavoitteen saavuttamisessa tai ihan vaan yleisesti hyvinvointinsa  edistämisessä.

Personal Training -palveluita voi ostaa yhden, kolmen, viiden, kymmenen tai 20 kerran paketeissa. Harjoitella voit joko yksilöohjauksessa tai kimpparempassa 1-3 kaverisi kanssa. Kimpparempassa ryhmällä tulee olla samansuuntainen tavoite. Ohjauskerrat (55 min) sovitaan sinulle sopivalle SportUnin liikuntakeskukselle tai erikseen sovittavaan paikkaan esim. uimahalliin tai ulkoilupuistoon.

SportUnilla toimii tällä hetkellä neljä Personal Traineria ja yksi voimavalmentaja. Lue Personal Trainereiden esittelyt sivuiltamme ja ota rohkeasti yhteyttä valmentajaan, joka tuntuu sinulle sopivalta. Samalta sivulta löydät myös PT-hinnaston.

PT-päivystykset

Personal Trainer Onni Saavalainen tavattavissa SportUnin kuntosaleilla seuraavasti:

Ma 29.1 klo 17.30-19.00 SportUni Kauppi

Ti 30.1 klo 17.30-19.00 SportUni Keskusta

Ke 31.1 klo 17.30-19.00 SportUni Hervanta

Tule rohkeasti juttelemaan ja kyselemään treeni- ja tekniikkavinkit tai polttavat kysymykset ruokavaliosta!